AQUESTA SETMANA A LA CLASSE DE LES GIRAFES….

Ja fa dies que ens inventem històries a partir de uns daus amb diferents imatges. Parlem de les parts més importants del conte: inici, mig/nus i final, del que passa en cada moment, dels personatges, dels escenaris o llocs on passa la història, de com comencen i acaben el contes….

Aquest dilluns vam decidir fer-ho diferent, Teniem unes imatges en un saquet en vam treure 6, les vam observar, vam dir entre tots el que eren i amb la participació de tots vam escriure el nostre conte.

 

Història il·lustrada Girafes

Un cop vam tenir el nostre conte vam decidir entre tots quin nom tindria i la vam il·lustrar.


De la catifa de flors es va quedar a la classe un flor que no lavam posar a la catifa perquè encara tenia els capolls tancats. Quan vam arribar dilluns un dels capolls s’havia obert molt un una miqueta i l’altre encara estava tancat. Vam estar parlant de les parts de la Flors i ens va sorgir una pregunta: Com es diuen els filets que surten de la flor de color taronja? Com l’havíem observat molt vam decidir dibuixar-la del Natural.

La tarda que va estar l’Agustí a la nostra classe vam aprofitar per fer diferents propostes a l’Aula: dibuixar el conte “El Porquet Ping Pong” que tant ens havía agradat, manipular amb farina, fer rampes amb pels cotxes i fer joc simbòlic amb la cuineta.

Per últim ahir l’Artur, pare de la Chloe i en Joao, el seu germà, van venir a la classe a explicar-nos el conte dels tres porquets. Ho van fer tan i tan bé que ho van haver de repetir dues vegades. Moltes Gràcies!!!

img_2279

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s