Pensem les nostres escultures…

Tornant de la Fundació Miró, inspirats i plens d’idees hem volgut crear les nostres pròpies escultures. Entre tots hem decidit quins materials volem utilitzar per donar forma a les nostres creacions: miralls, cartró, fil, pals dels arbres, pinyes, paper, pintura, plastilina, fulles, tubs…  (De camí a psico hem anat recollint tot allò que pensàvem que podríem utilitzar per fer les escultures i en els següents dies han anat portant a la classe molts dels elements que han anat dient).

També vam parlar de les instal·lacions de la Fundació, de com estaven posades les obres de Miró i de la importància de respectar les creacions dels altres… fins i tot varen dir que podríem fer una exposició i que seria com l’Escola Petita de Miró!

Els i les mestres van proposar-nos un espai de manipulació amb els materials que vam proposar: els tocàvem, ajuntàvem i imaginàvem què podríem fer. El següent dia disposàvem de cola, silicona i cinta adhesiva per donar forma a les creacions… com ho farem?, què hi afegirem?, Ho provem per veure com queda i veiem si hi afegim més coses?, quin significat té? 

Compartim un tastet d’aquestes estones… haureu de tenir paciència per gaudir de l’exposició d’escultures dels nostres artistes!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s