ENS VISITA UNA BESÀVIA QUE VA FER 100 ANYS FA UNS DIES!!! 

El 29 de gener la besàvia de la Mariona va fer 100 anys!! Avui ha vingut acompanyada de la seva filla a explicar-nos moltes coses de quan ella era petita!Ens ha explicat que quan ella era petita no hi havia ni tele, ni mòbils, ni ordinadors ni cotxes. Els ha fet molta gràcia una anècdota sobre un Ruc que tenia quan era petita que tenia mandra de caminar. També els ha sorprés molt saber que no tenien nevera i que havien d’anar a comprar cada dia. Ens ha explicat que a totes les Nines els hi deien Pepas. I que com que no hi havia tele es distreien molt llegint. 

Hem comptat d’una manera molt visual quants anys tenien ells, jo l’àvia  i la besàvia. Ens ha dit que va portar cotxe fins el 92 anys i que l’any passat encara anàva de paquet a la moto de la seva filla.

S’ha quedat a berenar amb nosaltres. Ens ha dit que quan era petita li encantava menjar pa amb xocolata i que encara ara li agradava molt!! Ens ha dit el”secret” per estar tan estupenda als 100 anys. Cuidar el cos. Tota la vida ha fet ioga. Fins l’any passat encara fèia el pi!!! Tenir sempre el cap ocupat, llegir molt i estar al dia de tot. I per últim estar activa. Fer coses, estar ocupada per obligar-se cada  dia a vestir-se i sortir al carrer. Encara fa alguna conferència sobre Història i passa moltes estones llegint i contestant els e-mails.

Tot un exemple a seguir!!! T’esperem de nou per la Festa dels Avis!!! Gràcies per aquesta tarda tan entrenyable!! 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s