SETMANA DEL VALOR: LA PAU A LA CLASSE DELS KOALES

AQUESTA SETMANA, COINDICINT AMB EL DIA DE LA NO-VIOLÈNCIA HEM DEDICAT DIVERSES SESSIONS PER A PARLAR I TREBALLAR LA PAU, AMB L’AJUDA I LA COL·LABORACIÓ DIRECTA DE MOLTES FAMÍLIES.

US AGRAÏM LA VOSTRA PREDISPOSICIÓ, EL VOSTRE TEMPS, LES VOSTRES IDEES I LA VOSTRA IMPLICACIÓ.

HA ESTAT FANTÀSTIC!

US AFEGIM DUES CANÇONS QUE PODEU CANTAR AMB ELS VOSTRES FILLS I FILLES, LES HEM ESCOLTAT FORÇA AQUESTA SETMANA I ENS AGRADEN MOLT:

 

HEM VISCUT DIFERENTS ACTIVITATS. L’ANNA I L’ANDREA VAN ENCETAR LA SETMANA AMB UN CONTE: ” L’ARBRE DE LA PARAULA”, A PARTIR DEL QUAL HEM POGUT PARLAR DE LA PAU, D’ALLÒ QUE ENS AGRADA I ENS TRANSMET TRANQUIL·LITAT I AQUELLES COSES O ACCIONS QUE NO ENS AGRADEN I ENS PROVOQUEN MALESTAR. DESPRÉS, TOTS JUNTS, HEM DIBUIXAT I DECORAT EL NOSTRE ARBRE DE LA PARAULA.

img_0984img_0982

img_0974img_0969

EN UNA ALTRA SESSIÓ, LA GEMMA, LA SUSANA I L’IRIA ENS VAN PORTAR DE VIATGE PEL MÓN, A DESCOBRIR QUE TOTS SOM DIFERENTS I ALHORA TOTS SOM IGUALS (A TOTS, TINGUEM L’ASPECTE QUE TINGUEM I ELS COSTUMS QUE TINGUEM, ENS AGRADEN I ENS MOLESTEN LES MATEIXES ACCIONS I LES MATEIXES COSES) VAM VIATJAR A TRAVÉS D’IMATGES I D’UN VÍDEO D’UNA ATRACCIÓ DE DISNEY PELS DIFERENTS PAÏSOS DEL MÓN. VAM FER UNA CLASSIFICACIÓ D’ALLÒ QUE ENS FA ESTAR CONTENTS I ALLÒ QUE NO ENS AGRADA I VAM GUANYAR UNA MEDALLA: LA MEDALLA DE LA PAU.

LA MARINA, A PARTIR DEL CONTE : “PER QUÈ?” ENS HA APROPAT A LA PAU, RECORDANT LA IMPORTÀNCIA DE COMPARTIR I TENIR CURA…

PER TANCAR L’ACTIVITAT, VAM PLANTAR UNES LLAVORS… LES LLAVORS DE LA PAU! 

EL DIJOUS VAM COMENÇAR EL DIA D’UNA MANERA MOLT ESPECIAL. LA MONTSE ENS VA PORTAR DE VIATGE A L’INDIA A TRAVÉS D’UN CONTE “LA MAIA A L’INDIA”. GRÀCIES A AQUESTA HISTÒRIA I A UNES IMATGES DEL PAÍS, VÀREM CONÈIXER-NE MOLTES CURIOSITATS.

A TRAVÉS D’AQUESTA HISTÒRIA I D’ALGUNES POSTURES DE IOGA ENS VAM RELAXAR MOLT I VAM ACABAR LA SESSIÓ PINTANT MANDALES.

 

L’ALBERTO I LA MARTA, ENS HAN ENDINSAT EN UNA HISTÒRIA MAGNÍFICA, A PARTIR DEL CONTE: “ELS BONS AMICS” HEM PARLAT I REFLEXIONAT AL VOLTANT DE L’AMISTAT, DE COMPARTIR, DONAR SENSE ESPERAR RES A CANVI. HEM FINALITZANT LA SESSIÓ FENT UN DIBUIX PER A UN ALTRE COMPANY, ENS HEM REGALAT UN DIBUIX ELS UNS ALS ALTRES.

 

PER TANCAR LA SETMANA, EN MARC ENS HA PORTAT UNA ACTIVITAT, HA ESTAT UN REPTE! A MÉS DE PARLAR DE QUÈ ENS PROVOCA PAU I QUÈ ENTENEM PER PAU: “Jugar junts, fer-nos abraçades, per petons, estimar-nos, respirar fons, dormir…

HEM PENSAT EN QUIN COLOR O QUINS COLORS LI POSARIEM A LA PAU, DESPRÉS HEM PINTAT UNES PECES AMB ELS COLORS QUE ENS REPRESENTAVEN LA PAU I TOTS JUNTS HEM MUNTAT UN TRENCACLOSQUES, ON APAREIXIA UNA IMATGE D’UN COLOM AMB UNA BRANCA D’OLIVERA AL BÉC.

 

EN EL SEGÜENT LINK PODEU ACCEDIR A TOTES LES FOTOGRAFIES DE LA SETMANA DEL VALOR:

FOTOS SETMANA DE LA PAU – CLASSE KOALES

 

MOLTES GRÀCIES FAMÍLIES! CONTINUEM CONSTRUINT JUNTS!!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s