SETMANA DEL VALOR A LA CLASSE DE LES GIRAFES

Aquest any, donat el valor que treballem, la setmana del valor ha començat amb el dia de la Pau i la no violència. La vam iniciar amb un  acte conjunt a la Plaça de l’escola acompanyats dels nostres padrins.

Durant tota la setmana hem fet diferents activitats relacionades amb el valor i en algunes d’elles hem tingut la sort de  comptar amb la col·laboració de les families.

Hem cantat i ballat diferents cançons relacionades amb el valor: La cançó de la Felicitat  Festa de la Pau

Juntament amb els koales vam mirar tots junts el vídeo: It’s a Small World de Disney    activitat que havien preparat la Iria, la Gemma i la Susana. Vam fer un petit viatge pel món on van descobrir que malgrat les diferències que hi ha entre tots els nens/es  del món a tots els nens/es els hi agraden les mateixes coses: jugar, tenir una familia, anar a escola, tenir amics… en definitiva ser feliços. Cadascú a la seva aula vam estar reflexionant sobre això.

Hem plasmat plàsticament amb pintura com podríem representar un missatge de Pau.

En Nil Custoja ens va explicar la història de la Sadako. Símbol de la Pau i història que dóna nom a la nostra escola precissament pel seu significat.img_5829-nil

La Marta i la Mar ens van venir a explicar el el conte:” La Girafa Girufa”

Conte la Girafa Girufa

Vam cantat tots junts la cançó: El Món seria més feliç…. i  vam pintar tots junts una gran colometa de la Pau amb molts colors. Tants colors com diferents som tots.

Per tancar la setmana del valor ens vam convertir en petits mags, vam dibuixar una colometa de la Pau i vam pensar un desig de Pau per fer un món millor.


fotos setmana del valor de la Pau

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s